MojAndroid

Tím CyanogenMod pred niekoľkými dňami predstavil prvú fázu projektu Nemesis, ktorá odhaľuje vlastnú aplikáciu pre fotoaparát nazývanú Focal. Táto prináša niekoľko zaujímavých funkcií, no predovšetkým unikátne používateľské prostredie – viac v článku Focal: Fotografická aplikácia od CyanogenModu. Aplikácia doteraz nebola voľne prístupná pre verejnosť a neobjavuje sa ani v posledných nightly buildoch CM ROM – CyanogenMod tím tak spraví pravdepodobne až po vydaní verzie 10.2. Ak sa vám však nechce čakať a chcete vyskúšať Focal už teraz, tak potom tu je riešenie. Na XDA fóre sa objavil flashovateľný zip súbor, ktorý v zariadeniach s rootom a nainštalovaným custom recovery, sprístupní nový CM fotoaparát. Na výber je ale aj inštalačný APK.

focal_2 focal_1

Ak sa k tomuto kroku odhodláte a spĺňate aj vyššie menované podmienky, tak potom stačí stiahnuť a flashnuť zip súbor zo stránok XDA fóra alebo odkazu, ktorý prikladáme nižšie. Prípadne môžete vyskúšať aj inštaláciu prostrednítvom APK súboru. Odporúčame vyskúšať oba spôsoby. Autor upozorňuje, že aplikácia nemusí fungovať so všetkými zariadeniami a ROMkami. Pred samotnou inštaláciou preto odporúčame pre istotu zálohovať dáta, portál MojAndroid nezodpovedá za prípadne škody, ktoré si inštaláciou spôsobíte.

Súbory na stiahnutie:

Zdroj: XDA via: svetandroida

31.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+