MojAndroid

Najnovšia Android aplikácia spoločnosti AutoDesk s názvom HomeStyler, prináša vynikajúci nástroj pre interiérový dizajn. V prípade, že chcete vybaviť svoj nový byt nábytkom alebo prerobiť ten starý, nová aplikácia vám pomôže s usporiadaním pomocou jednoduchého pridávania reálnych 3D modelov nábytku do vášej virtuálnej miestnosti.

Homestyler Autodesk

Homestyler Autodesk Homestyler Autodesk Homestyler Autodesk

Aplikácia obsahuje stovky modelov skutočného nábytku, ktorý môžete použiť na vyplnenie miestnosti. HomeStyler prichádza s vlastnými fotografiami obytných priestorov, no môžete použiť aj zabudovanú funkciu fotoaparátu, vytvoriť snímku vlastného bývania a pracovať s ňou. Veľkosť nábytku je možné upravovať, rovnako ako svetelnosť v miestnosti a zmeniť môžete aj farbu stien. Nájdeme tu články o interiérovom dizajne, ktoré vám pomôžu upraviť svoju domácnosť podľa najnovších trendov.

Aplikácia je dostupná zadarmo v obchode Google Play a patrí k najlepším riešeniam z tejto kategórie. Dotykové ovládanie je síce zložitejšie, no časom sa dá zvládnuť. HomeStyler je náročnejší na výpočtový výkon a zatiaľ čo na high-end zariadeniach funguje plynulo, na starších čipoch budete pozorovať spomalenie. Aplikáciu si môžete stiahnuť kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.9.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

31.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+