MojAndroid

Dnes pozná každý každého. Či už je to rozvojom technológií alebo sociálnych sietí, mať v smartfóne niekoľko stoviek kontaktov vôbec nie je problém, nehovoriac o e-mailových adresách a kontách na sociálnych sieťach, ktoré pribúdajú niekoľkonásobne rýchlejšie. Pre spravovanie toľkého množstva kontaktov však často predinštalovaná aplikácia nestačí, a preto na rad prichádzajú alternatívy. A jedným z najlepších dostupných riešení je jednoznačne aplikácia Contacts+.

contacts+-11 contacts+-07 contacts+-06

Aplikácia Contacts+ patrí medzi najlepšie spracované tituly svojho druhu. Okrem telefónnych čísiel dokáže plnohodnotne získať a spracovať informácie zo sociálnych sietí Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, ale aj z vášho účtu Google, kde nájde určite bohatú databázu e-mailových adries. Všetky informácie o vašich priateľoch, rodine a známych zhrnie na jedno miesto, spojí už existujúce kontakty na tú istú osobu a všetko usporiada podľa najprísnejších pravidiel. Jedným dotykom vytočíte kontakt, ďalším mu zas napíšete správu, e-mail alebo prezriete najnovšie informácie z jeho sociálnych prúdov.

Každý kontakt v aplikácii Contacts+ má pridelenú vlastnú fotografiu (z Google účtu alebo Facebooku), ktorá sa zobrazuje hneď vedľa jeho mena. Aj fotografia vám pomôže s vytáčaním vami hľadaného mena, ktoré inak vykonáte pohodlne priamo v aplikácii vďaka integrovanému inteligentnému dialeru. Veľmi vhod prídu aj informácie zo služby Foursquare, ktorá vám zobrazí poslednú známu polohu vášho kontaktu, takže sa napríklad môžete spojiť so súrodencom či priateľom, keď sa náhodne stretnete v obchodnom dome a vychutnať si spoločnú kávu.

Rozhodne užitočnými sú aj widgety, ktoré vám na domácej obrazovke zobrazia sled fotografií s vašimi kontaktmi alebo mriežku s ľuďmi, ktorých kontaktujete najčastejšie. Dostupná je aj svetlá a tmavá grafická téma, takže widgety pohodlne zapadnú kdekoľvek na vašu plochu. Navyše, aplikácia vás upozorní aj na narodeniny vašich kontaktov, takže im už nikdy nezabudnete kúpiť nejakú drobnosť. Aplikácia Contacts+ je dostupná bezplatne pre Android smartfóny aj tablety, pre jej stiahnutie sa navigujte na náš widget nižšie.

Verzia: 5.74.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.74.2
Aktuálna cena: Zdarma

31.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+