MojAndroid

Čínsky výrobca Oppo sa pomaly dostáva do povedomia nás všetkých. Už v minulosti predstavil celý rad noviniek, ktoré zaujali nielen svojou výbavou, ale aj cenou. Dnes táto spoločnosť potvrdila, že pracuje na novom zariadení N-Lens. To by malo byť konkurenciou pre fotomobily, ako Samsung Galaxy S4 Zoom, Galaxy Camera, či Nokia Lumia 1020.

Oppo_Find 5_02

Na obrázku Oppo Find 5

Potvrdenie vývoja nového zariadenia prichádza priamo od spoločnosti, ktorá vývoju N-Lens série vlajkových lodí prikladá veľkú dôležitosť. Technické parametre zatiaľ neboli odhalené, no novinka by mala ponúknuť predovšetkým fotoaparát s vysokým rozlíšením a výbornou kvalitou snímkov aj pri horších svetelných podmienkach.

Kedy bude prvý smartfón zo série N-Lens uvedený do predaja zatiaľ nevieme povedať. Sme však veľmi zvedaví, aké parametre prinesie a za akú cenu bude dostupný. Smartfóny Oppo sa predávajú aj v Európe, takže príchod fotomobilu od tejto spoločnosti môžeme očakávať aj na európskom trhu.

Náš tip
Oppo Find 7 ponúkne veľkú 4000 mAh batériu

Zdroj: androidcommunity

30.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+