MojAndroid

Značka ASUS je častokrát spájaná spolu so zariadeniami, ako je Nexus 7, PadFone alebo FonePad, no žiaden z ponúkaných výrobkov tejto spoločnosti nesúťaží v netradičnom segmente najtenších zariadení na trhu. To by sa mohlo v budúcnosti zmeniť, nakoľko nové špekulácie naznačujú, že ASUS má záujem o rozšírenie ponuky v tomto smere a zaplniť tak vzniknutú medzeru na trhu. Podľa zdrojov by sa malo jednať o tablet s približnou hrúbkou iba 6 mm.

ASUS infinity

Zdroj informácie však neponúkol nič konkrétnejšie, okrem spomínanej hrúbky zariadenia. Nie je známa veľkosť displeja a dokonca ani voľba operačného systému, takže sa môže jednať o Android tablet, alebo aj o model s Windows 8. Nie sme si istí, do akej miery je táto správa vierohodná, no ak sa ukáže ako pravdivá, ASUS by mohol ponúknuť super tenké zariadenie, ktoré by porazilo tablet Sony Xperia Tablet Z s hrúbkou 6,9 mm. Zatiaľ však netreba vkladať veľkú dôveru a očakávania do tejto informácie.

Zdroj: pocketnow

30.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+