MojAndroid

Nové funkcie Androidu 4.3 sú odhaľované skoro každý deň. Dnes sme sa dozvedeli, že nová verzia OS prináša podporu rýchlych odpovedí aj pre SMS aplikácie tretích strán. V natívnom Androide sa od verzie 4.0 Ice Cream Sandwich totižto nachádza funkcia rýchlych odpovedí pri prichádzajúcom hovore. Pomocou nich môžete v prípade núdze hovor odmietnuť a následne poslať SMS správu s preddefinovanou odpoveďou – napríklad v znení: “Mám stretnutie, zavolám neskôr”. Je to užitočná funkcia, ktorá však nebola dostupná pre developerov  aplikácií tretích strán a fungovala len s natívnou SMS aplikáciou. To sa však s príchodom Androidu 4.3 Jelly Bean zmenilo.

sms-quick-reply

Ten totižto prináša podporu pre túto funkciu aj pre aplikácie tretích strán. Akonáhle ju budú podporovať populárne aplikácie, ako Handcent, Chomp alebo Go SMS, budete si v nich môcť predefinovať vlastné rýchle odpovede. Novú funkciu zatiaľ nepodporuje žiadna aplikácia, očakávame však, že v už v blízkej dobe sa to zmení a vy budete môcť rýchle odpovede posielať aj prostredníctvom svojej obľúbenej SMS aplikácie.

Zdroj: phonearena foto:androidcentral

30.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+