MojAndroid

Čínska spoločnosť Xiaomi by už v najbližších týždňoch mohla predstaviť nové zariadenie. S veľkou pravdepodobnosťou pôjde o nový smartfón označovaný ako Mi3. Spoločnosť na túto udalosť upozorňuje aj svojich fanúšikov na sociálnej sieti Facebook, kde publikovala obrázok zahaleného smartfónu.

Xiaomi

Očakávaná novinka by mohla byť predstavená už 16. augusta. Tento dátum však nie je konečne daný a spoločnosť ho ešte nepotvrdila. Nový Xiaomi Mi3 by mal podobne ako minuloročný model Mi2 ponúknuť výbavu, ktorú mu môžu závidieť aj smartfóny renomovaných výrobcov. Poháňať by ho totižto mal štvorjadrový procesor Snapdragon 800, 3GB RAM a obsahovať by mal aj 5,5″ Full HD displej a 13 Mpix fotoaparát doplnený o prednú 5 Mpix kameru. Hovorí sa tiež o HiFi reproduktoroch a batérii s kapacitou 3600 mAh.

Zdroj: gsmarena

29.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+