MojAndroid

Spoločnosť Samsung pracuje na high-end multimediálnych tabletoch, ktoré ponúknu odlišnú hardvérovú výbavu, no aj napriek rôznej veľkosti displeja ponúknu rovnaké rozlíšenie až 2560 x 1600 pixelov podobne, ako Nexus 10. Známy portál evleaks, ktorý v minulosti priniesol niekoľko pravdivých informácií z mobilného segmentu prináša aj niekoľko detailov o dvojici nových zariadení s kódovým označením SM-P900 a SM-P600.

Samsung SM P900

Podľa dostupných informácií, jeden zo spomínaných tabletov ponúkne až 12,2-palcový displej s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov, pričom poháňaný by mal byť čipom Exynos 5 Octa. Pravdepodobne sa bude jednať o Exynos 5420, ktorý spoločnosť Samsung nedávno predstavila. Povráva sa aj o prítomnosti S-Pen, teda technológie pre písanie a kreslenie na displeji za pomoci Stylusu. Menší model SM-P600 ponúkne 10-palcový displej s rovnakým rozlíšením, no v tomto prípade sa o výkon bude starať čip Qualcomm Snapdragon 800. Koncom minulého týždňa sme vás informovali, že Google a Samsung pracujú na novom Nexuse 10, čo by mohol byť práve zmieňovaný menší model.

Náš tip
Samsung a Google pracujú na novom Nexuse 10

Zdroj: sammobile

29.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+