MojAndroid

Google Play Games

Google Play Games je centrum zábavy spoločnosti Google, v ktorom nájdete zoznam hier nainštalovaných vo vašom Androide, alebo tých titulov, ktoré ste v hrali v minulosti. Priamo odtiaľto je možné sledovať rebríčky, dosiahnuté výsledky, či porovnávať úspechy so svojimi priateľmi a ostatnými hráčmi. (Nová aplikácia Google Play Games dostupná pre Android)

android aplikácie play games2

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Sparky Lock Screen Lite

Hľadáte spôsob, ako zmeniť vzhľad uzamykacej obrazovky Androidu na nepoznanie? Ak áno, tak potom už nemusíte. Aplikácia Sparky Lock Screen prináša niekoľko unikátnych tém, ktoré sa vám určite zapáčia.

Sparky lock screen2 android aplikácie sparky lock screen

Air Call-Accept (free)

Aplikácia, ktorá na Androidy prináša funkciu zo smartfónu Samsung Galaxy S4. Vďaka Air Call-Accept budete schopní prijať telefónny hovor jednoduchým mávnutím ruky ponad zariadenie alebo jeho priložením k hlave.

aircall2 aircall

Easy Controller-Control Center

Verná kópia ovládacieho centra operačného systému iOS 7. Umožňuje rýchly prístup k základným nastaveniam zariadenia, ako aj k ovládaniu niektorých jeho funkcií. Zapnúť alebo vypnúť môžete napríklad WiFi, Bluetooth, mobilné dáta, GPS, baterku a podobne. Jednoduché je aj nastavenie podsvietenia displeja, či ovládanie multimediálnych aplikácií.

easy controller2 easy controller

Snail GO Locker Theme

Pekná téma pre uzamykaciu obrazovku GO Locker, ktorá obsahuje dvoch slimákov a graficky pekne spracované hodiny s počasím.

golocker2 golocker

Anti Mosquito Plus

Aplikácia, ktorá sľubuje koniec otravným komárom. Anti Mosquito Plus vydáva pre väčšinu ľudí nepočuteľný zvuk, ktorý odpudivo pôsobí práve na komáre.

mosquito1 mosquito2

Aviary Effects: Astro

Balík s efektami pre populárnu aplikáciu Aviary. Vďaka novým fotografickým efektom môžete oživiť svoje fotografie ako nikdy predtým. Cena balíka je 1,52€.

aviary effects2 aviary efects

Verzia: 1.0.0
Aktuálna cena: 1,52 €
Verzia: 1.0.0
Aktuálna cena: 1,52 €

Assistive Zoom

Vďaka aplikácii dokážete ovládať gesto pich-to-zoom jednoduchým pohybom prsta po obrazovke. V ľavej alebo pravej časti obrazovky sa zobrazuje malá ikona, ktorá po stlačení a prejdení prsta nahor alebo nadol, aktivuje priblíženie alebo oddialenie obsahu. (Assistive Zoom: Pohodlné zoomovanie jednou rukou [ROOT])

android_aplikacie_Assistive_Zoom_2 android_aplikacie_Assistive_Zoom_6

Verzia: 1.1.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.4
Aktuálna cena: Zdarma

Mapy.cz

Renovovaná aplikácia Mapy.cz získala množstvo fanúšikov už v predošlej verzii, ktorá ponúkala komplexné turistické mapy Českej republiky. Aktualizácia priniesla navyše aj možnosť stiahnutia si celej mapy Česka o veľkosti zhruba 350 MB do pamäte vášho zariadenia, čo znamená, že k mape môžete neskôr pristupovať bez internetového pripojenia, či budete v horách alebo na námestí niektorého z historických českých miest.

mapy2 mapy

Verzia: 5.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

Shush!

Situáciám, kedy ste po zapnutí tichého režimu zabudli zvuky znova zapnúť, pomôže zabrániť vynikajúca aplikácia s trefným názvom Shush! (Ticho!). Shush! sa totižto aktivuje keď používateľ úplne zníži hlasitosť zvonenia, kedy sa otvorí malé okno v dolnej časti obrazovky. Jednoduchým ťahom prsta si nastavíte v akom intervale sa hlasitosť zvuku opäť zvýši na nastavenú hodnotu. (Shush! – Stíšenie smartfónu na určitú dobu)

Shush-Android-aplikacie-2 Shush-Android-aplikacie-1

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
27.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+