MojAndroid

Oppo Find 5 patril k prvým smartfónom na trhu, ktoré ponúkali FullHD rozlíšenie displeja a stal sa pomerne populárnym zariadením, aj napriek tomu, že sa nepredáva priamo v spojených štátoch. Mnoho používateľov túto značku pozná veľmi dobre a k ďalšiemu rastu prispelo aj rozšírenie predaja modelu Find 5 v Európe. Výborný pomer ceny a výkonu určite nájdeme aj v pripravovanom modeli Oppo Find 7, ktorý sa bude snažiť nadviazať na úspech staršieho súrodenca. O novinke sme zatiaľ mnoho nepočuli, no dnes sa dostali na verejnosť údajné hardvérové špecifikácie zariadenia.

Oppo Find 7

Podľa toho, čo sa zatiaľ vie, Oppo Find 7 sa opäť zaradí medzi tie najlepšie high-end Android smartfóny. Veľmi nás zaujala prítomnosť masívnej 4000 mAh batérie, ktorá sa postará o dlhú výdrž smartfónu na jedno nabitie. Otázne sú však rozmery konštrukcie vzhľadom na veľkú batériu, no myslíme, že používatelia by nárast hrúbky zariadenia v tomto prípade ocenili.

Oppo Find 7 potvrdený. Rozmýšľa o Google Edícii Find 5[/url]

Hardvérová špecifikácia Oppo Find 7 je nasledovná:

  • 5-palcový displej s rozlíšením 1080p
  • čip Snapdragon 800
  • 2GB RAM
  • 32GB vnútornej pamäte
  • 13MP hlavný fotoaparát, 8MP predný fotoaparát
  • 4000 mAh batéria
  • Android 4.2 Jelly Bean

Zariadenie zatiaľ nemá stanovený dátum predstavenia, no niečo sa povráva o cene. Maloobchodná cena by mala byť nastavená v Číne na sumu 699 dolárov (v prepočte 530 €). Vyššia cena samozrejme dáva zmysel najmä ak zoberieme v úvahu výbavu, no zatiaľ je predčasné vyvodzovať závery. Boli by ste ochotní investovať takú sumu za smartfón s uvedenými parametrami ? 

Zdroj: androidandme

26.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+