MojAndroid

LG si minulý rok po predstavení vlajkovej lode Optimus G dal poriadne načas aby ju dostal aj do predaja. Na svetových trhoch sa tento smartfón začal objavovať až niekoľko mesiacov od predstavenia, k nám dorazil dokonca až začiatkom februára tohto roka. Takýto oneskorený príchod na trh by však nemal byť prípadom nového LG G2, ktorý sa na pultoch obchodov má začať objavovať už v septembri – len mesiac od jeho predstavenia, ktoré je naplánované na 7. august.

lg-g2-teaser

Pripravovaná novinka od LG nás nenecháva chladnými. Podľa dostupných informácií má byť totižto vybavená veľkým 5,2 palcovým Full HD displejom, výkonným štvorjadrovým procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM a tiež 13 Mpix fotoaparátom. Zaujímavým bude nepochybne aj ovládanie umiestnené na zadnej strane telefónu, kde by sa mala nachádzať aj čítačka odtlačkov prstov.

Náš tip
Všetko o LG G2

Zdroj: androidauthority

26.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+