MojAndroid

Je piatok, víkend sa nezadržateľne blíži a mnohým z nás sa za pár hodín skončí pracovná doba. Môžeme si teda dovoliť zmlátiť šéfa – samozrejme, nie naozaj, len prostredníctvom zábavnej Android hry s názvom Beat the Boss 2.

Hlavné menu tu nie je, ale rovno začína hra, pričom prvý level sa odohráva v školskej triede. Prvou úlohou je hodiť šéfa o stenu, čo mu však nespôsobí žiadnu viditeľnú ujmu. Hra s tým ráta a hneď vám pre väčšie uspokojenie ponúkne prostredníctvom tlačidla v pravom hornom rohu pomôcku s názvom Boxing Toy. To je zábavne vyzerajúca zbraň, ktorá pripomína detskú hračku, ale vášho šéfa ňom dokážete poriadne „zmaľovať“ :-)

Beat the Boss 2

Za každú ranu získavate pár zlatých mincí, občas sa vám dokonca podarí zo šéfa „vymlátiť“ peknú kôpku zlaťákov, ktoré sa rozkotúľajú po podlahe a treba ich rýchlo pozbierať. Za mince sa dajú kúpiť ďalšie zbrane, ktorými sa dá váš šéf ešte rafinovanejšie doriadiť a dokúpiť sa dajú aj ďalšie postavičky šéfov. Ak však máte trpezlivosť, pri hraní sa budú postupne sami odomykať.

Ovládanie je jednoduché, ťahom prsta po displeji šéfa premiestňujete, alebo ho hodíte o stenu. Dotykom, alebo swipovaním sa používajú zbrane, ktorých je skutočne hodne – od tých relatívne neškodných, ako vodná pištoľ či vajcia, cez paralyzujúci plyn, bumerang a sečné zbrane.  Nájdeme tu však aj skutočné zbrane ako AK-47, P90 či brokovnicu, alebo dokonca granáty. Interaktívne je aj prostredie, takže na šéfa môžete napríklad pustiť vodu z hasiacej ružice pod stropom, alebo ho zasiahnuť rozkývanou hojdačkou. Grafika je primeraná tomuto typu hry a vyznačuje sa plynulými animáciami a celkom reálnou fyzikou, ktorú si váš šéf odskúša na vlastnej koži:-) Beat the Boss 2 obsahuje celkovo 8 stáží, v rámci ktorých môžete odhaľovať rôzne tajomstvá a na šéfa použiť viac než 80 zbraní.

Beat the Boss 2 nie je hra na dlhé hodiny, ale ako kratochvíľa na rýchle zahnanie nudy poslúži dokonale. Navyše, ak máte zlého šéfa, môžete ju použiť ako istú formu terapie a satisfakcie:-) Samozrejme, my v redakcii MojAndroid.sk ju na tento účel vôbec nevyužívame, pretože náš šéf je úžasný a skvelý:-)

Beat the Boss 2 na Google Play

26.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+