MojAndroid

V priebehu dňa sa nám môže vyskytnúť niekoľko príležitostí, ktoré vyžadujú vypnutie zvukov smartfónu, či už sa jedná o vyučovanie alebo pracovnú schôdzku. Mne osobne sa však mnohokrát stalo, že mi úplne vypadlo zvuky opäť zapnúť, čím som zmeškal dôležitý hovor. Takýmto situáciám pomôže zabrániť vynikajúca aplikácia s trefným názvom Shush! (Ticho!).

Aplikácia je veľmi jednoduchá a ponúka skvelý nenáročný dizajn. Po inštalácii sa automaticky spustí jej služba a pri kliknutí na ikonu aplikácie sa zobrazí len krátke vysvetlenie použitia. Shush! sa totižto aktivuje keď používateľ úplne zníži hlasitosť zvonenia, kedy sa otvorí malé okno v dolnej časti obrazovky. Jednoduchým ťahom prsta si nastavíte, v akom intervale sa hlasitosť zvuku opäť zvýši na nastavenú hodnotu.

Shush! Android aplikacie Shush! Android aplikacie Shush! Android aplikacie

Shush! je jednoduché a trefné riešenie, ako automaticky vypnúť tichý režim. Aplikácií nemáme čo vytknúť. Jedná sa o jednoúčelovku, ktorá si svoju podstatu plní veľmi dobre. To ďalej znásobuje aj fakt, že v obchode Google Play je dostupná zadarmo. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na tento odkaz.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

26.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+