MojAndroid

Včerajšia udalosť – raňajky so Sundarom Pichaiom nám priniesla dve zásadné novinky a tými sú nová verzia Androidu 4.3 Jelly Bean a dlho očakávaný tablet Nexus 7 druhej generácie. Počas jeho predstavenia nám Google ukázal niekoľko hier, ktoré využívajú vylepšené hardvérové parametre tabletu. Medzi nimi sme mohli vidieť aj ďalšiu verziu obľúbených automobilových pretekov Asphalt 8: Airborn, ktorá sa podľa slov z tlačovej udalosti dostane do obchodu Google Play už 8. augusta.

Asphalt 8 Android hry

Jednou zo zmien, ktoré priniesol Android 4.3 Jelly Bean je podpora pre OpenGL ES 3.0 a vývojárske štúdio Gameloft si dalo veľkú námahu využiť všetko, čo Google vo svojom novom zariadení ponúka. To sa týka displeja s vysokým rozlíšením, novej aplikácie Google Play Games ako aj výkonnostných vylepšení systému. Nová hra mimo toho ponúkne 180 levelov, 47 licencovaných automobilov, nové herné módy, online multiplayer, sociálne funkcie a najmä vylepšený engine pre fyziku.

Asphalt 8 Android hry Asphalt 8 Android hry Asphalt 8 Android hry

Gameloft v súvislosti s odhalením dátumu predstavenia hry zverejnil aj nové snímky obrazovky, ktoré môžete vidieť vyššie. Grafické spracovanie je veľkým pokrokom aj v porovnaní s výbornou grafikou predchádzajúcej verzie. O príchode novinky Asphalt 8: Airborne vás budeme určite ešte informovať, takže sledujte náš portál. Zatiaľ si môžete pozrieť video z E3 2013:

Zdroj: androidcommunity

25.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+