MojAndroid

Google chce už čoskoro rozšíriť pôsobnosť svojho elektronického obchodu s knihami, Google Play Books, aj na školy a univerzity. Hoci služba Play Books je dostupná už aj v Európe a konkrétne aj v Českej republike, nečakajte jej rozšírenie o školské elektronické knihy. Tzv. Texbooks budú totižto aspoň zatiaľ dostupné výhradne len v USA.

textbooks

Novinkou chce Google podporovať najmä výučbu na amerických školách. Do projektu sa zapojilo päť najväčších nakladateľstiev, ako Cengage Learning, McGraw Hill, Macmillan, Pearson a Wiley. Získanie elektronických výtlačkov kníh bude mať svoje výhody. Okrem toho, že ich bude možné len vypožičať na 6 mesiacov, budú sa dať kúpiť aj v akciových cenách so zľavou až do výšky 80%. S podobnou službou u nás alebo v susednej Českej republike v najbližšej dobre zatiaľ nerátajte.

Zdroj: androidpolice

24.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+