MojAndroid

[Android hry] Nielen motorkári si nájdu záľubu v populárnej hre Bike Race Free, ktorá sa v obchode Google Play objavila už pred nejakým časom. Hoci platená verzia nezaznamenala veľký úspech, free verzia sa môže pochváliť miliónmi stiahnutí a výborným hodnotením a to aj napriek veľmi jednoduchej grafike. Jedná sa teda o hru na motorkách, v ktorej je vašim cieľom prejsť na koniec trate živý a zdravý.

Bike Race Free Android hry

Ovládanie hry je veľmi jednoduché. Akcelerácia motorky je spustená stlačením pravej časti obrazovky a brzda naopak pravej časti, pričom naklonenie je riešené akcelerometrom. Jednoduché ovládanie však nemení nič na tom, že úrovne budete prechádzať s veľkými problémami. V začiatkoch je prechod do cieľa jednoduchý, no neskôr budete musieť zapájať rôzne akrobatické kúsky a manévre, aby ste vôbec prešli a v najlepšom získali hodnotenie tri hviezdy. Tie totižto odomykajú nové svety, ktorých je v hre celkom 12 (96 úrovní celkovo). Okrem toho tu nájdeme aj 15 rôznych motoriek a multiplayer režim, kde súperíte s ostatnými hráčmi cez Internet. Za rôzne plnenie úloh môžete získavať nové motorky, no nájdu sa tu aj silnejšie a rýchlejšie stroje, ktoré je možné len zakúpiť za vysokú sumu (15 €).

Bike Race Free Android hry Bike Race Free Android hry Bike Race Free Android hry

Aj napriek jednoduchému spracovaniu, či už po grafickej alebo zvukovej stránke, hra Bike Race Free má svoje čaro a je veľmi návyková. Hráči sa budú snažiť prekonať svoje schopnosti novými rekordmi alebo sprístupňovaním nových strojov. Keďže sa jedná o Free verziu, nájdeme tu reklamy, ktoré však nie sú otravné. Opisovaný titul odporúčame každému fanúšikovi hier tohto typu. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget, ktorý vás zavedie do obchodu Google Play.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

24.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+