MojAndroid

Najnovšia vlajková loď spoločnosti LG bude predstavená už 7. augusta v New Yorku. Informuje o tom pozvánka a video, ktoré neskrývajú názov novinky a tiež niektoré jej výnimočné funkcie. Jednou z nich má byť aj čítačka odtlačkov prstov, ktorá bude súčasťou ovládacích prvkov na zadnom kryte smartfónu.

August7_Invitation_high-res-1-630x890

Na pozvánke tiež stojí niekoľko zaujímavých výrokov. Jedným z nich je aj “Učíme sa od vás“, čo by mohlo naznačovať, že LG vytvoril novú vlajkovú loď na základe podnetov svojich zákazníkov a fanúšikov. Komplimentom pre toto zariadenie je tiež vyjadrenie, “Pre mňa si perfektný“, ktoré spoločnosť podložila aj videom.

Okrem vyššie spomínaných funkcií má nový LG G2 disponovať aj doteraz najvýkonnejším procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM, 5,2 palcovým Full HD displejom, či 13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu. Na novinku sme veľmi zvedaví a tešíme sa na to, ako ju budeme môcť otestovať aj v našej redakcii.

Zdroj: androidandme

23.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+