MojAndroid

[Android hry]  Mobilné hry, ktoré vás doslova nútia zlepšovať svoje skóre natrénovaním svojich schopností ovládať hlavnú postavu a vybrusením svojich reflexov sú vhodnou voľbou pre zabíjanie času a nudy. Jednou takou je aj Panda Jump, ktorá čerpá námet z nekonečných skákačiek, kde je vašim cieľom vystúpiť preskákať si cestu čo najvyššie a zbierať pritom vylepšenia a plniť úlohy.

Panda Jump Android hry

Hra má rovnaké ovládanie, ako ostatné tituly z tohto žánru. Dotykom na obrazovku donútite Pandu skočiť na druhú stranu múru. To je jediný ovládací prvok určený na vyhýbanie sa prekážkam alebo nepriateľom, ktorý vás chcú zhodiť. Ak však trikrát zničíte líšku, vtáka alebo kameň, ktorý po vás hádže opica, získate tak rýchlosť a silu akoby ste boli na steroidoch. Hra má však niekoľko chýb, ako napríklad sekanie pri dosiahnutí najvyššieho skóre alebo zmiznutie ochranného štítu, keď sa vytvorí ohňostroj opäť pri najvyššom skóre.

Panda Jump Android hry Panda Jump Android hry Panda Jump Android hry

Panda Jump je presnou pôvodných titulov a neponúka ani taký herný obsah ako iné hry z tohto žánru. Nehovoriac o množstvách reklamy, ktoré v hre nájdeme. Ak však chcete zabiť nudu alebo čas, počas prestávky v škole, môžete Panda Jump vyskúšať. Hru si stiahnete zadarmo v obchode Google Play kliknutím na tento odkaz.

Verzia: 1.1.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.7
Aktuálna cena: Zdarma

23.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+