MojAndroid

[Android hry] Prinášame vám ďalší tip na zaujímavý herný titul, ktorý poteší všetkých priaznivcov lietadlových strieľačiek. Hra s názvom Crazy Air Battle vás prenesie do kokpitu bojového lietadla, s ktorým sa budete musieť prestrieľať cez vzdušný priestor nepriateľa.

crazy air battle

Hra je svojim priebehom pomerne dynamická a núdzu o vzdušné súboje s neprieteľkými lietadami či holikoptérami mať nebudete. Po hracej ploche sa pohybujete pohybom prsta a to nielen do strán, ale aj smerom dopredu či dozadu. Vašou úlohou bude zneškodniť čo najväčší počet nepriateľkých jednotiek a vyhnúť sa strelám tak, aby ste počas jednotlivých levelov neprišli o všetky životy. Počas priebehu hry budete tiež zbierať rôzne vylepšenia v podobe vyspelejších zbraní, ale aj rôznych iných vecí, ako napríklad štítu, lekárničky či životov. Na konci levelu sa samozrejme môže objaviť aj bos, na ktorého zničenie budete musieť vynaložiť trochu viac úsilia a preveria sa tu aj vaše manévrovacie schopnosti.

cary air crazy air 2 Crazy Air 3

Crazy Air Battle nie je práve graficky najpokročilejšou hrou, no myslíme si, že tento nedostatok, ak to tak môžeme nazývať, vyvažuje na akciu pomerne bohatými levelmi. Hoci sa hra nemusí páčiť každému, určite si nájdete svojich fanúšikov. Zahrať si ju môžete na Androide od verzie 2.1 a vyššie, takže by mala bezproblémovo fungovať aj na starších zariadeniach.

23.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+