MojAndroid

Na Google Play nájdeme niekoľko výborných internetových prehliadačov, ako Chrome, Opera, Mozilla, Next Browser, či Dolphin. Dá sa povedať, že tieto zožnú väčšinu slávy a na Android blogoch sa o nich u nás aj v zahraničí píše najviac. Myslíme si však, že vašej pozornosti by nemali uniknúť ani ďalšie aplikácie, ktoré ponúkajú skutočne veľké množstvo funkcií a perfektné spracovanie. Jednou z nich je internetový prehliadač s názvom Maxthon, ktorý sa dá z Google Play stiahnuť vo verzii určenej pre smartfóny, ako aj pre tablety.

maxhton2

Maxthon je cloudový internetové prehliadač, ktorý je kompatibilný so zariadeniami s operačným systémom Android, iOS, Windows a Mac OS X. Ak ste majiteľom niekoľkých zariadení, určite vás teda potešia pokročilé funkcie synchronizácie údajov naprieč zariadeniami s nainštalovaným Maxthon browserom. Vďaka nim je možné automaticky synchronizovať otvorené webové stránky, záložky alebo odosielať správy, obrázky, odkazy a karty do ktoréhokoľvek zariadenia kde ste prihlásení s Maxthon kontom. Podporované je aj privátne prehliadanie internetu, pri ktorom sa neukladá história a k dispozícii je aj personálne cloudové úložisko, do ktorého je možné sťahovať alebo uploadovať súbory.

maxhton_1 maxhton_2 maxhton_7

Užitočným je aj tzv. Reader Mode, ktorý otvorí článok  tak, že zobrazí len jeho text s nastaviteľným fontom, obrázkami a bez akýchkoľvek rušivých elementov. Zapnúť môžete aj nočný režim, ktorý bude šetriť vaše oči pri prehliadaní stránok v noci. Samotné používateľné prostredie je veľmi prehľadné a perfektne spracované. Samozrejmosťou je prehliadanie stránok v kartách a nechýba ani panel rýchleho prístupu, ktorý sa zobrazí vždy pri otváraní novej karty a kde je možné pridávať svoje obľúbené internetové destinácie. Maxthon obsahuje aj vlastný download manažer, pokročilé ovládanie pomocou gest a jednoduché zdieľanie na sociálnych sieťach. Samozrejmosťou je aj podpora pluginov, ktoré môžu doplniť prehliadač o ďalšie funkcie, ako napríklad RSS čítačku, správcu súborov alebo Task Killer. Výbornou a užitočnou funkciou je aj full screen režim, po ktorého zapnutí získate pre pohodlnejšie prehliadanie na displeji ešte viac priestoru.

maxhton_6 maxhton_5 maxhton_4

Ďalšie funkcie prehliadača Maxthon:

  • Nastavenie jasu obrazovky
  • Vyhľadávanie na stránke
  • Vyhľadávanie vo viacerých službách
  • Vypnutie rotácie displeja
  • Automatické prispôsobenie textu na displeji
  • Mód prehliadania bez obrázkov pre šetrenie mobilných dát
  • Fetch mode – automatické načítanie ďalšej strany

Maxthon Android Web Browser odporúčame vyskúšať každému. Ponúka skutočne bohaté portfólio funkcií, pekne a prehľadne spracované prostredie a nainštalovať si ho môžete na ktoromkoľvek zariadení. Na Google Play je dostupný zadarmo, kompatibilný je s Anroidom od verzie 2.2.

Verzia: 4.5.10.1300
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.5.10.1300
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 4.3.5.2000
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.3.5.2000
Aktuálna cena: Zdarma

23.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+