MojAndroid

Čísla a rôzne symboly sa stali dôležitou súčasťou ľudskej histórie už dávno a dnešok nie je výnimkou. Ak sa preto chcete o nich dozvedieť čo najviac, tak potom si určite nainštalujte aplikáciu Čísla a symboly od Jána Turského.

cislasymboly cislasymboly_5

Aplikácia prináša prehľadný zoznam čísel, roztriedený do niekoľkých kategórií. Nájdete v nej napríklad čísla v gréčtine, dôležité telefónne čísla, či poštové smerovacie čísla. Zistiť je možné aj konštantné symboly užitočné pri peňažných prevodoch v bankách alebo matematické, či fyzikálne konštanty. Nechýba ani numerologické vysvetlenie čísel, prvočísla, základné matematické čísla alebo veľkosti obuvi v EU a UK miere.

cislasymboly_2 cislasymboly_3

Okrem čísel nájdete v aplikácií aj symboly. Tie sú taktiež triedené do kategórií, v ktorých nájdete napríklad morzeovku, rímske číslice, symboly údržby a ošetrenia textílie alebo aj vysvetlenia pôvodu mien. Je ich tu ale oveľa viac.

Aplikácia Čísla a symboly je na Google Play dostupná úplne zadarmo a počas jej používania vás nebudú otravovať žiadne reklamy.

–> Stiahni Čísla a symboly <–

Verzia: 4.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.1
Aktuálna cena: Zdarma

23.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+