MojAndroid

[Android hry] Legendárna hra Pac-Mac sa vo svojej histórii objavila v mnohých podobách, čo sa dá povedať aj o hlavnom hrdinovi – žltej loptičke, ktorá požiera bodky a robí “wakka wakka”. Túto postavu sme mohli vidieť všade, či už v hračkárstvach alebo dokonca aj v hrách iného typu. Namco sa totižto snaží vytvoriť z tejto postavy legendu a použil ju ako lákadlo pre rôzne platformovky, pretekárske hry a najnovšie sa dostal do novinky PAC-MAN DASH!, ktorá sa pripojila k zástupom nekonečných behačiek.

PAC-MAN DASH! Android hry

 

Aj napriek tomu, že Pac-Mac patrí podľa nášho názoru len do originálu, nová hra sa zdá byť ako celkom solídna nekonečná behačka. Ponúka všetky aspekty, ktoré sú v tomto smere nutnosťou a sú to vozidlá, vylepšenia, úlohy alebo nepriatelia. Po grafickej stránke je hra taktiež dobre spracovaná a zvuk sa zdá byť na mieste. Výbornou funkciou je ukladanie uložených pozícií na Google Drive, čo umožní hráčom prenášať svoje dosiahnuté úspechy aj na iné zariadenia. Hra vám dokonca umožní naskenovať čiarové kódy niektorých Pac-Man hračiek a získať tak ďalšie vylepšenia v hre.

PAC-MAN DASH! Android hry PAC-MAN DASH! Android hry PAC-MAN DASH! Android hry

Pretože sa jedná o nekonečnú behačku, ktorá je dostupná zadarmo, nebuďte prekvapení, ak vám bude titul ponúkať vnútroherné nákupy. Ak patríte medzi fanúšikov tohto typu hier, ktorý sa čoraz častejšie dostáva do popredia, odporúčame vám PAC-MAN DASH! aspoň vyskúšať. Stiahnuť si ho môžete v obchode Google Play kliknutím na tento odkaz.

22.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+