MojAndroid

Michal-Chabada-uvodnikMobilný telefón je jedna z najsúkromnejších vecí, ktoré človek môže vlastniť. Je to zariadenie, ktoré nás spája so svojimi blízkymi a známymi, či obchodnymi partnermi. Máme v ňom uložené súkromné, či prísne tajné obchodné informácie. Je to skutočne vec, ktorú len tak ľahko nedáme z ruky. Podľa jedného amerického prieskumu dokonca vedci tvrdia, že je väčšia pravdepodobnosť, že si pri odchode do práce zabudneme kľúče od domu ako telefón.

Pred pár dňami som si zabudol doma mobil. Mal som pár stretnutí v meste a ponáhľal som sa. Pritom mi ani nenapadlo, že by sa takéto niečo mohlo stať aj mne. Bez mobilu som ako bez ruky, no najväčší paradox bolo niečo iné. So sebou som si nezabudol zobrať tablet, doma ostal iba smartfón.

Pokračovanie nájdete v elektronickom časopise Android Magazín.

>>> Stiahnite si PDF – Android Magazín Jún 2013  <<<

Aplikácia Android Magazín je dostupná na Play Store aktuálne len pre Android tablety vo verzii 3.0 a vyššie. Pre správne spustenie aplikácie je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Adobe AIR. Aplikácia Android Magazín beží na platforme Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactive.

21.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+