MojAndroid

Spoločnosť Samsung dnes informovala o začiatku predaja jej najnovšieho zariadenia Galaxy S4 Zoom. Fotomobil so 16 Mpx snímačom s optickou stabilizáciou, 10-násobným optickým zoomom a xenónovým bleskom sa začne predávať od 30. júla. Odporúčaná maloobchodná cena je stanovená na 459€. Cena je tak v porovnaní s S4 mini, s ktorým ma S4 Zoom spoločných väčšinu parametrov, len o 10€ vyššia.

Galaxy S4 Zoom_5

Novinka je poháňaná dvojjadrovým procesorom s taktom 1,5 GHz, ktorý by mal bezproblémovo zvládnuť aj natáčanie a prehrávanie Full HD videa. Sekunduje mu 1,5 GB RAM a nechýba ani 8 GB vnútornej pamäte  rozšíriteľnej prostredníctvom micro SD (5GB pre používateľa). Samozrejmosťou je podpora Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0+HS, NFC, MHL a prítomnosť prijímača GPS s asistenciou lokalizačného systému GLONASS. Galaxy S4 Zoom má k dispozícii aj celý rad senzorov, vrátane akcelerometra, digitálneho kompasu, proximity, gyroskopu, a svetelného senzoru. Viac sa o tomto zariadení dozviete v článku Samsung Galaxy S4 Zoom: Fotomobil so 16MPix, 10x zoomom a xenonovým bleskom, živé fotografie nájdete tu -> Samsung Premiere 2013: Živá fotogaléria predstavených noviniek.

Zdroj: Samsung

 

18.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+