MojAndroid

Vlajková loď spoločnosti Samsung v segmente tabletofónov je od nás vzdialená ešte niekoľko týždňov, no špekulácie naberajú na intenzite. Už sme vás informovali, že Samsung Galaxy Note III bude predstavený pred IFA 2013 v septembri alebo že zariadenie by malo ponúknuť osemjadrový procesor a 3 GB operačnej pamäte RAM. Portálu SIMOnlyRadar sa podarilo získať ďalšie správy, ktoré svojou podstatou potvrdzujú staršie úniky. Nižššie uvedené skice spolu so špecifikáciou v nás však neprebudili prílišnú dôveru a podobné obrázky by mohol vytvoriť kde kto.

Samsung galaxy Note III Samsung galaxy Note III

Špečifikácia uvádza prítomnosť 5,7-palcového AMOLED displeja s Full HD rozlíšením, 13-megapixelového obrazového snímača, výkonného osemjadrového čipu Exynos 5 Octa a uvádza sa dokonca aj druhá verzia, ktorá ponúkne Snapdragon 800 s frekvenciou 2,3 GHz. Podľa zdroja by mal ponúknuť dokonca Xenónový blesk a dedikované tlačidlo spúšte fotoaparátu.

Samsung Galaxy Note III

Samsung Galaxy Note III s kódovým označením SM-N900 sa objavil aj vo výsledkoch testov populárnej benchmarkovej aplikácie AnTuTu, kde získal pôsobivé skóre 33082 bodov. Test bol vykonaný Hongkongskou verziou zariadenia a procesor, ktorý tabletofón poháňal bol taktovaný na frekvenciu 1,9 GHz a pracoval na systéme Android vo verzii 4.2.2 Jelly Bean. Už v minulosti sa objavili údajné testy v AnTuTu, no rozdiel bol v nižšom skóre 27914 bodov a procesor bol taktovaný na 1,6 GHz.

Zdroj: sammobile, phonearena

18.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+