MojAndroid

Google rozširuje svoje služby do ďalších krajín. Dnes oznámil dostupnosť  Play Books aj pre Českú republiku. Slovensko sa žiaľ v zozname krajín nenachádza.

Google-Play-Books2

Google Play Books určite poteší všetkých čitateľov elektronických kníh. Vďaka tejto službe si môžete stiahnuť alebo zakúpiť knihy dostupné na Google Play. Podobne ako aplikácie, aj knihy sú roztriedené do niekoľkých kategórií a na Android zariadení ich môžete nájsť v aplikácií Google Play. Vo webovej verzii ich je možné objavovať na stránke play.google.com/books, takže všetkým obyvateľom Českej republiky by sa mala v ľavom menu nového webu Google Play objaviť položka s názvom Knihy. Otázne je, kedy chce túto službu sprístupniť Google aj pre Slovensko.

Zdroj: androidauthority

18.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+