MojAndroid

Spoločnosť Google v zahraničí začala rozposielať pozvánky na udalosť s názvom “Raňajky so Sundarom Pichaiom” (šéf pre Android a Chrome, pozn. redakcie). Tá by sa mala konať už 24. júla 2013, čo je streda, len jeden deň po tom, ako svoju tlačovú udalosť ohlásil aj americký operátor Verizon.

sundar pichai

Viacero zdrojov začalo ihneď rozoberať, čo by spoločnosť Google mohla pri tejto príležitosti odhaliť technickej verejnosti. Pôjde o nový Android 4.3, nový Nexus 7 druhej generácie alebo Motorolu Moto X? Alebo predstaví Google hneď niekoľko noviniek naraz? Nakoľko nik ku pozvánke nedostal bližšie detaily, ostáva nám len hádať, čo budúcu stredu Google predstaví. Určite však túto udalosť budeme pozorne sledovať a o novinkách vás budeme ihneď informovať.

Zdroj: Engadget

17.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+