MojAndroid

Posledný týždeň sa objavili až dva prípady, kedy došlo k výraznému poškodeniu zariadení spoločnosti Samsung. Smartfón Galaxy S III explodoval vo vrecku nohavíc mladej dievčiny, ktorá utrpela aj vážne popáleniny. Výbuch mala na svedomí s najväčšou pravdepodobnosťou batéria. Neskôr v tom istom týždni sa majiteľke zo Spojených arabských emirátov vznietil Galaxy S4 v noci počas nabíjania. Podobné problémy však zažívajú aj majitelia iných smartfónov. Najnovší prípad sa týka iPhonu 5, ktorý dokonca zabíjal.

iphone-5-thumb

Informácie sú pomerne strohé. Dvadsaťtriročná Ma Ai Lun zomrela, keď zodvihla hovor na svojom iPhone 5 pripojenom do elektrickej siete. Vyšetrovaním polície sa zistilo, že hlavnou príčinou bol elektrický prúd, ktorý prenikol do tela mladej Číňanky cez kovovú konštrukciu iPhonu. Sestra obeti preto varuje ostatných majiteľov, aby iPhone nepoužívali pokiaľ je na nabíjačke.

Zdroj: phonearena

15.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+