MojAndroid

Spoločnosť Google začala s aktualizáciou aplikáciou Google Maps pre Android. Majitelia zariadení s týmto operačným systémom vo verzii 4.0.3 a vyšším, sa už v najbližších hodinách či dňoch môžu tešiť na novú verziu, ktorá bola ohlásená ešte v máji na konferencii Google I/O. Okrem nového vzhľadu pre smartfóny a tablety, pribudnú aj ďalšie funkcie na sledovanie dopravnej situácie, správy o nehodách a dynamické navigovanie, ktoré automaticky presmeruje trasu mimo zápchy, či nehodou zablokované cesty. Google sprístupnil aj ďalšie novinky, ktoré sú úzko späté s novou verziou Google máp vo webovej verzii. Tým sme sa viac venovali v článku Google Mapy s novým prostredím a funkciami.

maps_3 maps_1 maps_2

Nová verzia aplikácie je pre používateľov sprístupňovaná v etapách, takže na Google Play nemusí byť pre vás ešte dostupná. Serveru Android Police sa však podarilo získať inštalačné APK súbory, ak sa vám teda nechce čakať, môžete si ich stiahnuť pomocou nižšie uvedených odkazov.

–> Google Maps pre Android 4.2 <–

–> Google Maps pre Android 4.1+<–

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidpolice

10.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+