MojAndroid

O smartfóne Motorola Moto X sa píše už niekoľko mesiacov. Malo by ísť o prvé spoločné dielo Googlu a Motoroly, ktorá už istý čas pod internetového giganta patrí. Okrem technických a dizajnových špecifikácií sa však najnovšie hovorí aj o tom, kedy toto zariadenie bude predstavené svetu. A všetko napovedá tomu, že by sa tak mohlo stať už 11. júla, teda o necelý týždeň!

motorola-moto-x-ad-section-1

Spoločnosť Motorola pomocou svojho CEO Dennisa Woodside-a informovala o existencii smartfónu Motorola Moto X už v máji na konferencii D11. Ten pri tejto príležitosti nielenže potvrdil existenciu tohto zariadenia, ale prezradil aj niekoľko jeho vlastností, avšak nič konkrétne. Novinárom teda neukázal ani jeho oficiálnu fotografiu, avšak internetom už istú dobu kolujú snímky zariadenia, ktoré by reálne Motorolou Moto X mohlo byť.

O dátume 11.7.2013 napovedá aj správa od zahraničného novinára Lea Laporta, ktorý dostal neoficiálnu pozvánku na stretnutie v spoločnosti Motorola na 11.7.2013. Pozvánku získal od Guya Kawasakiho, ktorý mu oznámil, že ide o stretnutie len pre “vyvolených novinár z tech priemyslu” a spoločnosť pri tejto príležitosti predstaví “niečo naozaj dôležité”. Nikde na internete však nie je žiadna zmienka o podobnom stretnutí a tak jej pravosť zaručuje len slovo tohto novinára.

Takto údajne vyzerá Nexus smartfón od Motoroly
Takto údajne vyzerá Motorola X Phone.

V neposlednom rade naznačuje tento dátum aj obrázok zobrazený na začiatku článku. Ide o novú reklamu spoločnosti Motorola, na ktorej sú dvaja ľudia zachytení pritom, ako skáču do vody. Keď sa na obrázok zahľadíte, zistíte, že spolu tvoria rímske číslice “X” a “I”, čo je vlastne 11. Nakoľko vieme, že ukrývanie takýchto skrytých odkazov nie je v tomto odvetví priemyslu žiadnou novinkou, hlavne keď hovoríme o reklamách od spoločnosti Google, dodáva to správe o predstavení väčšiu dôveryhodnosť. Môže však ísť len o fór zo strany spoločnosti alebo o náhodu, ktorú si niekto zle vysvetlil. Tak či onak, 11.7. budeme pozorne sledovať všetky správy od spoločností Motorola a Google, a o prípadnom predstavení smartfónu Motorola Moto X vás budeme okamžite informovať. Kto z vás sa na toto zariadenie už teší?

Zdroj: AndroidAuthority

5.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+