MojAndroid

Dovolenková sezóna je už v plnom prúde a reagujú na ňu aj naši operátori, ktorí postupne uvádzajú svoje inovované ponuky v oblasti roamingu. Tento týždeň sa činí hlavne Telekom, ktorý nedávno upravil podmienky roamingu pre biznis zákazníkov a uviedol dva nové roamingové balíčky k programom Biznis Star, Podnikateľ a Firma. Od 3. 7. 2013 operátor uvádza aj dva nové roamingové balíčky pre predplatené karty Easy a Easy Fix s názvom Letný roaming a Letný SMS roaming.

Náš tip
Telekom zlacňuje roaming pre biznis zákazníkov a pridáva dva nové balíčky

Letný roaming

Tento balíček hlasového roamingu je dostupný pre predplatené karty Easy a programy Easy Fix. Obsahuje 30 voľných minút na čerpanie prichádzajúcich i odchádzajúcich hovorov v Zóne 1 (EÚ, Island, Lichtenštajnsko a Nórsko). Ostatné ceny (iné zóny, cena po vyčerpaní minút) sú zhodné s profilom Easy roaming. Na hovory sa uplatňuje minútová tarifikácia. Balíček platí 30 dní a poplatok za aktiváciu je 5 eur. Zákazníci si môžu aktivovať balíček cez SMS s textom LETO ZAP, odoslanou na číslo 12323.

Letný SMS roaming

Balíček SMS roamingu je rovnako dostupný pre predplatené karty Easy a programy Easy Fix. Obsahuje 50 voľných SMS pre posielanie zo Zóny 1 (EÚ, Island, Lichtenštajnsko a Nórsko). Balíček platí 30 dní a poplatok za aktiváciu je 3 €. Zákazníci si môžu aktivovať balíček cez SMS s textom LETOSMS ZAP na čísle 12323.

Zdroj: Telekom

4.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+