MojAndroid

Nová Motorola Moto X má byť podľa najnovších dohadov upraviteľná. Informoval o tom aj samotný Google v reklamnom obrázku, ktorý sa objavil v americkej tlači. Hoci pod týmto pojmom sme si mohli predstaviť čokoľvek, zdá sa, že reálne neumožní výber hardvéru ako si mohli niektorí myslieť. Namiesto toho, aby dostal telefón unikátny charakter, bude mať zákazník na výber z niekoľkých farieb krytov, ktorých má byť 16. Ďalšou možnosťou bude gravírovanie textu do zadného krytu, ktorý bude možné vytvoriť na základe požiadaviek zákazníka.

MotoXColors

Motorola Moto X by okrem unikátneho dizajnu vytvorenom každým používateľov, mala ponúknuť aj určitý stupeň softvérovej automatizácie. Podľa Dennisa Woodsida, CEO Motoroly,  sa bude Moto X prispôsobovať svojim používateľom a to aj sledovaním rôznych energeticky nenáročných senzorov. Napríklad ak pôjdete autom, automaticky sa pri prichádzajúcom hovore aktivuje handsfree a na spustenie fotoaparátu už údajne nebudete potrebovať stláčať žiadnu ikonku na ploche. Podobných vylepšení má Motorola ponúknuť viacero.

Zdroj: pocketnow

4.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+