MojAndroid

Aplikácií, ktoré dokážu zálohovať vaše dáta je veľa, ZIPme nás však oslovil svojou jednoduchosťou a najmä funkčnosťou. Ide o nástroj určený pre zariadenia s rootom a slúži na zálohu údajov z Androidu, ktoré môžete neskôr obnoviť jednoduchým flashnutím ZIP súboru.

ZIPme

ZIPme ponúka jednoduché a prehľadné prostredie, v ktorom sa nestratia ani menej skúsení používatelia. Hneď po spustení ste vyzvaní k pridaniu dát, ktoré chcete zálohovať. Na výber máte niekoľko možností. Zálohovať je možné aplikácie spolu s ich dátami, ale aj systémové dáta, ako napríklad kontá, widgety, nastavenia Bluetooth, WiFi, pozadia, SMS správy, štatistiky dátových prenosov a tiež nastavenia jazykov. Na výber máte aj uloženie systémových súborov Build.prop, init.d, hosts a tiež BusyBoxu, boot animácie a fontov. Do flashovateľného ZIP súboru sa dá dokonca uložiť aj ľubovoľný súbor alebo priečinok.

Android-aplikácie-ZIPme-1 Android-aplikácie-ZIPme-2 Android-aplikácie-ZIPme-4

Android-aplikácie-ZIPme-6 Android-aplikácie-ZIPme-7 Android-aplikácie-ZIPme-8

Ak ste si vybrali dáta na zálohovanie, tak stačí stlačiť tlačidlo Create v spodnej časti obrazovky. Vytvorí sa flashovateľný ZIP súbor, ktorý môžete napríklad po nahraní novej ROM alebo po resete na výrobne nastavenia flashnúť priamo z TWRP či CWM recovery. Aplikácia je na Google Play dostupná zdarma.

Verzia: 1.0.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.4
Aktuálna cena: Zdarma

22.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+