MojAndroid

Motorola Moto X je jedným najočakávanejším smartfónov tohto roka. Spoločnosť, ktorá bola v roku 2011 odkúpená Googlom, nevydala nový model smartfónu už pomerne dlhú dobu a preto sa očakáva s čím príde už pod vedením internetového giganta. Vývoj Moto X bol nedávno potvrdený aj CEO Motoroly, no neprezradil žiadne informácie týkajúce sa hardvérovej výbavy. Dnes sa však na povrch dostal nový zoznam s technickou špecifikáciou zariadenia.

Smartfón Motorola XT912A

Motorola Moto X by mala disponovať 4,7 palcovým displejom s HD rozlíšením 1280 x 720 pixlov a dvojjadrovým procesorom Snapdragon taktovaným na 1,7 GHz. Vo výbave by sa mala objaviť aj RAM s kapacitou 2 GB a vnútorná pamäť s veľkosťou 32 GB. Nejde teda o žiadneho zabijáka HTC One alebo Samsung Galaxy S4, ktoré momentálne disponujú jedným z najsilnejších typov procesora. Novinka od Motoroly, ktorá má prísť na trh údajne niekedy v lete, však bude podľa CEO spoločnosti disponovať inteligentnými funkciami riadenia. Tieto umožnia napríklad automatické prispôsobenie telefónu rôznym situáciám, napríklad pri riadení automobilu alebo pri fotografovaní.

Smartfón by pre fotenie mal byť vybavený aj 10 Mpix fotoaparátom a 2 Mpix prednou kamerou. Samozrejmosťou je prítomnosť Androidu 4.2.2 Jelly Bean.

Zdroj: phonearena

15.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+