MojAndroid

Nákupné centrum Aupark v Bratislave predstavilo novú aplikáciu, ktorá má spríjemniť nakupovanie. Poskytuje užitočné informácie o najnovších akciách a zľavách, aktuálny program kina Cinema City a kontakty na obchody a reštaurácie. K dispozícii je aj nástroj pre nájdenie automobilu v podzemnom parkovisku obchodného centra.

Android aplikácie aupark_1 Android aplikácie aupark_5 Android aplikácie aupark_4

Nová mobilná aplikácia má moderné používateľské prostredie, ktoré by však mohlo byť predsa len o niečo krajšie spracované. Rozdelené je do niekoľkých samostatných sekcií, ako napríklad novinky, obchody, kino/gastro a prístup. Priamo z úvodnej obrazovky sa môžete prepnúť aj do menu, kde nájdete ďalšie položky. Novinky vás informujú o aktuálnych akciách a podujatiach konajúcich sa v obchodnom centre, sekcia obchody zas obsahuje prehľadný abecedný zoznam obchodov s otváracími hodinami a kontaktami na prevádzky. Tie môžete roztriediť aj podľa kategórií. Zobraziť je však možné tiež len tie obchody, ktoré sú nové alebo ponúkajú nejakú akciu. V kino/gastro nájdete aktuálny program kina Cinema City s popisom, upútavkou a minutážou jednotlivých filmov. Jednoducho tu nájdete aj kontakty na reštaurácie a kaviarne.

Android aplikácie aupark_2 Android aplikácie aupark_7 Android aplikácie aupark_6

Aplikácia ponúka základné informácie o tom, ako sa dostať do obchodného centra, ako aj to, kedy je prístupné verejnosti. V menu je možné zistiť ďalšie praktické informácie o službách, ktoré Aupark ponúka, kde nájdete prvú pomoc alebo detský kútik. Výbornou pomôckou je aj mapa podlaží s popisom jednotlivých obchodov, ktorá zjednodušuje samotnú orientáciu v nákupnom centre. K dispozícii je tiež funkcia s názvom „Kde je moje auto?“, ktorá umožní odfotiť auto do mobilného telefónu a pridať poznámku s popisom parkovacieho miesta.

Aplikácia Aupark je zadarmo dostupná na Google Play a hoci nie je práve najlepšie spracovanou aplikáciou dostupnou pre Android, ponúka užitočné informácie. Tie môžu využiť všetci majitelia smartfónov nakupujúci v obchodnom centre Aupark v Bratislave. Počas nášho testovania sme sa stretli s občas spomalenými načítaniami údajov a tiež nám nefungovala navigácia k obchodnému centru.

Verzia: 5.17.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.17.5
Aktuálna cena: Zdarma

12.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+