MojAndroid

Spoločnosť Huawei predstavila v minulosti už niekoľko mobilných zariadení, ktorými bojuje o prvenstvo v segmente najtenších smartfónov na trhu. Mohli sme vidieť napríklad zaujímavý Ascend P1 S, ktorý v najtenšom bode meria len 6,68mm, za ktorým nasledoval ešte tenší Ascend P2 s hrúbkou 6,45 mm a vynikajúcimi parametrami. Tentokrát sa spoločnosť rozhodla zájsť ešte ďalej so svojím Huawei Ascend P6, o ktorom sme vás v minulosti informovali, no pod názvom Huawei P6-U06. Dnes boli zverejnené uniknuté produktové fotografie smartfónu, ktoré môžete vidieť nižšie.

Huawei Ascend P6

Podľa toho čo už vieme, Ascend P6 bude mať rozmery 132,6 x 65,5 x 6,18mm a hmotnosť veľmi slušných 120g. Poháňať ho bude štvorjadrový procesor vlastnej výroby, označovaný ako K3V2. Taktovacia frekvencia tohto procesora je 1,5 GHz a stretnúť sme sa s ním mohli už v prípade vlajkovej lode spoločnosti Ascend D2. Okrem toho by mal byť vybavený 4,7 palcovým displejom s HD rozlíšením, 2GB RAM, 8Mpix fotoaparátom, prednou 2Mpix kamerou, microSD slotom a podporou pre technológie WiFi, Bluetooth a ďalšie.

Huawei Ascend P6

Jeden z najdôležitejších parametrov však zostáva stále zahalený rúškom tajomstva a tým je kapacita batérie. Sme zvedaví, ako sa výrobca popasoval s batériou v takom tenkom tele a dúfame, že to nebude ďalší smartfón, ktorý budú používatelia nabíjať každý deň. Zariadenie bude podľa všetkého predstavené 18. júna na mediálnej udalosti v Londýne.

Zdroj: phandroid

24.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+