MojAndroid

Túto hru zrejme netreba náruživým mobilným hráčom bližšie predstavovať. Jedná sa o veľmi známeho predstaviteľa tzv. tower defense žánru, teda typu hier, v ktorých je hráčovou úlohou brániť sa pomocou prevažne statických obranných prostriedkov proti postupne prichádzajúcim vlnám nepriateľov.

Kingdom Rush

Kingdom Rush sa prvýkrát objavila ako flashová hra v roku 2011 a o polroka neskôr bola portovaná na platformu iOS. V oboch prípadoch bola prijatá a hodnotená veľmi priaznivo a mnohí hráči ju považujú dokonca sa najlepší kúsok svojho druhu. O to potešujúcejšia je správa, že Kingdom Rush je už k dispozícii aj pre Android telefóny.

Jedná sa o klasickú tower defense hru, zasadenú do rozprávkového sveta, hýriaceho farbami a detailnými animáciami. Nechýbajú klasické kulisy takéhoto prostredia, ako husté zelené lesy, zasnežené hory, či rozľahlé pusté pláne. Základným obranným prvkom sú rôzne typy veží, ktoré hráč umiestňuje pozdĺž cesty, ktorou prichádzajú nepriatelia. Nechýbajú však ani rôzne typy vojenských jednotiek, ktoré sa dajú umiestňovať priamo na cesty a prípadne aj presúvať. K dispozícii sú aj deviati hrdinovia s rôznymi špeciálnymi vlastnosťami, ktoré môžu využiť v boji proti viac než 50 typom nepriateľov.

To, čo túto hru odlišuje od stoviek podobných, je skvelá hrateľnosť a zábavnosť. Hra síce nie je zadarmo, ale investícia 1,53 eura za hodiny hernej zábavy nie je nijako závratná.

Verzia: 3.1
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
22.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+