MojAndroid

Včera sme vás informovali o uniknutých fotografiách a špecifikácii pripravovaného smartfónu Galaxy S4 Active z produkcie spoločnosti Samsung. Rovnaký zdroj fotografií dnes zverejnil aj krátky video záznam a uvádza, že vodeodolná verzia si bude držať odstup od vlajkovej lode Galaxy S4 a ponúkne menej výkonný dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Plus, namiesto Snapdragon 600 a fotoaparát bude mať rozlíšenie 8 MPx. Pôvodné špekulácie tak boli vyvrátené.

Tieto parametre naznačujú, že Galaxy S4 Active by sa mohol na trhu objaviť v zaujímavej cenovej relácii. Cenu zariadenia by však mohol navýšiť displej, ktorý zostáva veľkým tajomstvom. Zatiaľ sa nevie, či sa jedná o rovnaký typ panelu, aký nájdeme vo vlajkovej lodi, teda Super AMOLED s FullHD rozlíšením a širokým farebným gamutom – až 94% Adobe RGB farebného priestoru.

Náš tip
Samsung Galaxy S4 Active: Vodeodolný Galaxy S4 na fotografiách

Zdroj: phonearena

21.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+