MojAndroid

Google na vývojárskej konferencii Google I/O predstavil Samsung Galaxy S4 s čistým Androidom. Google edícia vlajkovej lode juhokórejského výrobcu, bude dostupná v obchode Google Play a fungovať bude v mobilných sieťach operátorov T-mobile a AT&T v USA. Zákúpiť ju bude možné od 26. júna za 649$. Pôjde o odblokovanú verziu smartfónu, ktorá bude fungovať v LTE sieťach vyššie spomínaných mobilných operátorov.

Galaxy S4 Google edícia

Google edícia Samsungu Galaxy S4 bude vybavená natívnou verziou Androidu 4.2.2 Jelly Bean. Podobne ako Nexus zariadenia, bude dostávať aktualizácie operačného systému vždy medzi prvými. Ide tak vôbec o prvé zariadenie, ktoré nie je Nexusom, ktoré bude dostávať vždy aktuálnu verziu OS Androidu. Či sa bude Galaxy S4 s čistým Androidom predávať aj mimo USA zatiaľ nie je známe. O prípadných novinkách vás však budeme informovať.

15.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+