MojAndroid

Daniel Graf, riaditeľ divízie Google Maps predstavil dnes na developerskej konferencií Google I/O novú verziu mobilnej aplikácie Google Maps pre operačný systém Android a iOS, ktorá bude dostupná niekedy počas leta. Android verzia, ako môžete vidieť na obrázku nižšie, dostane nové používateľské prostredie známe najmä z konkurenčného systému iOS. Medzi ďalšie novinky sa zaradil integrovaný obsah služby Zagat, ktorá poskytuje informácie a recenzie bodov záujmu ako sú reštaurácie alebo prepracované možnosti navigácie, ako hlásenia o nehodách v reálnom čase.

Google Maps pre Android Google I/O Google Maps pre Android Google I/O

Daniel Graf tiež dodal, že nová verzia Google Maps, ktorá bola vytvorená po tom, čo spoločnosť Apple zrušila zmluvu s vyhľadávacím gigantom, zaznamenala obrovský úspech. Bolo to spôsobené najmä tým, že Apple mapy obsahovali v mnohých prípadoch chybné informácie, ktoré viedli k nespokojnosti používateľov.

15.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+