MojAndroid

Pretože mobilný operačný systém ponúka v dnešnej dobe státisíce aplikácií, ich využitie je závislé najmä na používateľoch. Pre rôznych manažérov, riaditeľov korporácií alebo developerov je to predovšetkým pracovný nástroj, ktorý pomáha zvyšovať produktivitu. V prípade, že patríte k tejto skupine používateľov a hľadáte aplikáciu, ktorá dokáže sledovať čas projektov na ktorých pracujete buď vy alebo váš tím, máme pre vás zaujímavý tip. V obchode Google Play sa totižto objavila zaujímavá appka s názvom Jiffy – Time Tracker, od spoločnosti Nordic Usability GmbH.

Jiffy sledujte cas projektov Android

Používateľské prostredie aplikácie Jiffy je príjemne minimalistické a dobre farebne zladené. Po prvom spustení môžete jedným kliknutím ihneď vytvoriť nový projekt, kde zadáte názov zákazníka, projektu a farbu, ktorou ho odlíšite od ostatných. Po vytvorení sa zobrazí nová položka v hlavnom pohľade, pričom pre spustenie sledovania času stačí stlačiť názov projektu. Aplikácia ponúka jednoduché časové vyhodnotenie rozdelené do mesiacov a údaje zobrazuje prehľadne v grafoch. Samozrejmosťou je export údajov pre ďalšie spracovanie alebo zálohu. Jiffy umožňuje zobrazovať históriu sledovania aj v známom pohľade kalendára, no v tomto prípade sa jedná o obmedzenú funkciu. Aplikácia totižto funguje na modeli freemium a pre odomknutie budete musieť zaplatiť 1,50 €. V tomto prípade to však nepokladáme za nedostatok, pretože ak sa používateľovi zapáči a bude spĺňať jeho požiadavky, nevidíme dôvod prečo by neinvestoval malú sumu za dobrý nástroj.

Jiffy sledujte cas projektov Android Jiffy sledujte cas projektov Android Jiffy sledujte cas projektov Android

Najväčšia výhoda v porovnaní s konkurenčnými riešeniami je dizajn dotiahnutý naozaj do detailov. Aplikáciu môžete využívať ihneď po inštalácii, bez akýchkoľvek registrácií alebo prihlásenia prostredníctvom sociálnych sietí. Svoj účel plní výborne a myslíme, že sa stane veľmi dobrým pomocníkom pre mnoho používateľov, ktorí využívajú svoj Android aj pre pracovné účely. Za zmienku stojí aj optimalizované prostredie pre multimediálne tablety, na ktorých je využitý dodatočný priestor. Ak sa rozhodnete vyskúšať aplikáciu, môžete si ju stiahnuť kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 2.4.21
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.4.21
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+