MojAndroid

Dnes je pre našu redakciu špeciálny deň – portál MojAndroid.sk oslavuje svoje tretie narodeniny. Presne pred tromi rokmi sme sa pustili do písania noviniek o OS Android a stal sa z nás jeden z najčítanejších webov o mobiloch na Slovensku. Ďakujeme za priazeň všetkým fanúšikom a čitateľom.

MojAndroid.sk oslavuje 3.narodeniny
MojAndroid.sk oslavuje 3.narodeniny

O nás

Sme Android fanúšikovia a nadšenci mobilných technológií. Portál MojAndroid.sk vznikol ako hobby, dnes sa mu venujeme profesionálne a naplno.  MojAndroid.sk je najčítanejšia stránka o Androide a patríme medzi TOP 3 najväčšie stránky o mobiloch na Slovensku. Náš web prináša aktuálne novinky a informácie o systéme Android. Portál MojAndroid.sk je organizátorom stretnutí Android Roadshow po celom Slovensku, ankety o najlepšie telefóny a tablety Android Roka a súťaže pre najlepšie slovenské aplikácie Android Code. Aktivity Android Roadshow a Android Roka v spolupráci so SvetAndroida.cz organizujeme už aj v Českej republike.

MojAndroid tím na Android Roadshow 2013 v Košiciach
MojAndroid tím na Android Roadshow 2013 v Košiciach (zľava: Ondrej, Michal, Fero, Michal a Braňo, chýba webadmin Martin)

 

Niekoľko čísel

Každý deň vám tak prinášame vždy aktuálne informácie, recenzie nových smartfónov, tabletov, príslušenstva a tipy na najlepšie Android aplikácie a hry. Za pomerne krátku dobu sa na stránke objavilo viac ako 7,300 článkov, ktoré pre vás napísalo deväť redaktorov:

  • Braňo Caban
  • Michal Chabada
  • Fero Chovaňák
  • Michal Chovaňák
  • Miro Kurek
  • Martin Krcho
  • Ondrej Ličko
  • Lukáš Matta
  • Zdeno Šmondrk
MojAndroid-navstevy-3roky
Rast návštevnosti od spustenia stránky MojAndroid.sk

 

Návštevnosť stránky stále rastie. Portál MojAndroid.sk zaznamená mesačne viac ako 700-tisíc návštev a web navštívi viac ako 245-tisíc čitateľov. Podľa ďalších meraní Google Analytics sa od spustenia stránky na webe objavilo viac ako 3 milióny ľudí (unikátni návštevníci), ktorí stránku navštívili viac ako 10,7 milióna krát (návštevy) a pozreli si celkovo viac ako 30 miliónov stránok (zobrazenia stránky).

 

Novinky na stránke

Stránka neponúka len obsah v podobe noviniek a recenzií. Postupne pridávame nové funkcie a vylepšenia, ktoré prinášajú ďalšie zaujímavé informácie a výhody pre čitateľov. Len za posledný rok sme spustili niekoľko zaujímavých noviniek, ďalšie veľké zmeny prezradíme už čoskoro.

 

Narodeninová súťaž

Čo by to bola za oslava bez narodeninovej súťaže. Aj tento rok budeme oslavovať spoločne. Pripravili sme pre vás súťaž o tri Androidy v priebehu troch týždňov. Prvá súťaž začne symbolicky 3.mája o 3:33 hod. A určite nebude chýbať ani narodeninová torta, tak ako aj po iné roky. Pozývame vás na najbližšiu Android Roadshow do Žiliny.

Narodeninová Android torta
Narodeninová Android torta

 

Pridajte sa k nám

Ak ste Android fanúšikovia a ste aj na sociálnych sieťach, neváhajte si nás pridať medzi svoje obľúbené stránky. MojAndroid.sk má profil na sociálnych sieťach Facebook, Google+Twitter a YouTube. Novinky môžete sledovať aj cez náš RSS kanál.

 

1.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+