MojAndroid

Huawei už čoskoro predstaví ďalší smartfón, ktorý zaujme nielen svojou výbavou, ale aj konštrukčným spracovaním. S telom s rozmermi 132.6 x 65.5 x 6.18mm a hmotnosťou len 120g, sa totižto zaradí medzi najtenšie a najľahšie smartfóny na svete.

HUAWEI-P6-U06-1

Huawei s kódovým označením P6-U06 má byť vybavený 4,7 palcovým displejom s HD rozlíšením. Poháňať ho bude štvorjadrový procesor vlastnej výroby, označovaný ako K3V2, taktovaný na 1,5 GHz. Rovnakým procesorom disponuje aj vlajková loď spoločnosti Ascend D2 s 5 palcovým Full HD displejom, ktorý sme podrobili testovaniu len nedávno a recenziu si môžete prečítať tu => Recenzia | Huawei Ascend D2 | Odolný FullHD smartfón. K dispozícii je tiež 2GB RAM, 8Mpix fotoaparát, predná 2Mpix kamera, microSD slot a podpora technológií WiFi, Bluetooth a ďalších. Zariadenie má byť dostupné v bielej, čiernej a ružovej farbe.

Najtenším smartfónom v súčasnosti kraľuje Alcatel One Touch Idol Ultra a žezlo možno už čoskoro preberie čínsky výrobca Oppo, ktorý pripravuje smartfón s hrúbkou len 6,13 mm.

Zdroj: gsmarena

29.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+