MojAndroid

V minulom mesiaci sme vás informovali o prípravách ďalšieho pokračovania veľmi populárneho tower defense titulu Fieldrunners 2, od herného štúdia Subatomic Studios. V posledných týždňoch prebiehalo uzavreté beta testovanie, ktorého ste sa mohli zúčastniť aj vy. Nedávno však spoločnosť informovala prostredníctvom tlačovej správy, že pripravovaný titul bude oficiálne zverejnený v obchode Google Play už 24. apríla 2013, teda dnes.

Fieldrunners 2 pre Android

Fieldrunners 2 ponúkne 25 graficky prepracovaných levelov v troch rôznych štýloch hry Puzzle, Sudden Death a Time Trial. Podľa autorov sa môžeme tešiť na viac než 20-hodinovú gameplay. Dočkáme sa napríklad aj nových veží alebo vylepšenej umelej inteligencie protivníkov, ktorí sa po  hracej ploche pohybujú dynamicky. V ťažkých chvíľach budete môcť použiť letecký útok, míny alebo rôzne iné  silné zbrane.

Fieldrunners 2 Fieldrunners 2

V prípade, že patríte k fanúšikom tower defense herných titulov, odporúčame vám vyskúšať práve Fieldrunners. Predchádzajúca verzia sa tešila pomerne veľkému záujmu či už na platforme Android, alebo konkurenčnom iOS. Hru si môžete zakúpiť z Google Play za 2,25€. Momentálne však ešte nie je dostupná na slovenskom Google Play.

Verzia: 1.8
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 3,09 €
Verzia: 1.8
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 3,09 €

Zdroj: sub

24.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+