MojAndroid

O tretej generácií populárneho smartfónu Galaxy Ace od spoločnosti Samsung sme vás už v minulosti informovali. Dnes sa však na databáze aplikácie GLBenchmark objavili prvé výkonnostné testy nového zariadenia s modelovým označením GT-S7272 a GT-S7270, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou patria práve smartfónu Galaxy Ace 3. Po hardvérovej stránke sú oba modely takmer identické (rozdiel v podpore Dual SIM), no prvý menovaný ponúka po strane softvéru Android vo verzii 4.2.2, zatiaľ čo druhý má nižšiu verziu 4.1.2.

Galaxy Ace 3

Hardvérová špecifikácia nového Galaxy Ace 3 zahŕňa dvojjadrový Cortex-A9 procesor s frekvenciou 1 GHz a grafický čip VideoCore IV. Čip pochádza z dielne spoločnosti Qualcomm podobne, ako to je napríklad v prípade smartfónov Galaxy S II Plus a Galaxy Grand. Benchmark nepopisuje veľkosť displeja, no podľa nedávnych špekulácií bude mať uhlopriečku 4 palce. Potvrdil však rozlíšenie 800 x 480 pixelov, ktorým disponovala aj predchádzajúca generácia modelu. Mierne zväčšenie fyzických rozmerov však pri rovnakom rozlíšení spôsobí zníženie hustoty pixelov.

  Galaxy Ace 3 benchmarkGalaxy Ace 3 benchmark

Benchmark neprezradil žiadne ďalšie parametre, no predchádzajúce informácie odhalili, že bude dostupný v štyroch farebných variantách. Okrem toho ponúkne 5 Mpx fotoaparát. vnútorné úložisko s veľkosťou 4 GB  a batériu s kapacitou 1500 mAh. Cena zariadenia bol odhadnutá niekde na hranici 300 € a dostupný by mal byť v 22. alebo 23. týždni tohto roka.

Zdroj: phonearena 

18.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+