MojAndroid

Google prednedávnom spustil novú službu a aplikáciu pre vytváranie poznámok s názvom Google Keep. Novinka je momentálne zadarmo dostupná a nové poznámky môžete vytvárať napríklad prostredníctvom natívnej aplikácie alebo pomocou webového rozhrania Google Keep. Ak používate obľúbený internetový prehliadač Chrome aj na počítači alebo notebooku, tak si teraz môžete prístup k tejto službe ešte viac zjednodušiť. Pre tento prehliadač bol totižto vytvorený jednoduchý plugin, ktorý pridá do horného panelu malú ikonku tak, ako môžete vidieť aj na obrázku nižšie. Táto umožní rýchly prístup ku Google Keep.

Google Keep

Plugin je v podstate len akousi skratkou k webovému rozhraniu služby, ktoré sa otvorí v samostatnom okne. Nepridáva žiadne špeciálne funkcie, čo podľa vývojára bez poriadneho API od Google zatiaľ nie je ani možné. Pre tých z vás, ktorí ale nový Google Keep a prehliadač Chrome využívajú naplno, plugin určite uľahčí prácu – minimálne stojí aspoň za vyskúšanie. Stiahnuť a nainštalovať si ho môžete z tohto linku.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

via androidcentral

18.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+