MojAndroid

Väčšina z nás určite nemá v garáži “vylešteného športiaka”, s ktorým by sme sa mohli ukázať či už na legálnych alebo nelegálnych pretekoch a otestovať si svoje zručnosti vo vedení automobilu. Máme však výkonné Android zariadenia, ktoré nám vďaka novému titulu CSR Racing takéto udalosti simulujú aspoň v podobe závodnej hry. Novinke sa budeme venovať v ďalšej časti nášho seriálu Obedná prestávka.

CSR racing Android

Novinka CSR Racing si našla cestu na Android po tom, čo zaznamenala veľký úspech na konkurenčnej platforme iOS. V prípade, že očakávate hru na spôsob populárneho Real Racing 3, musíme vás sklamať. Nový titul je zameraný len na preteky typu “drag”, kde bude vašou úlohou dokonale ovládnuť radenie rýchlostí a prekonať protivníka na dráhe. Znamená to, že nebudete auto riadiť ani brzdiť, ale len súperiť o prvú pozíciu. Samozrejme, výkon vášho zakúpeného automobilu závisí od komponentov, ako je motor, turbo, nitro alebo pneumatiky, ktoré si budete môcť zakúpiť za peniaze získané výhrou v pretekoch. Opäť sa aj v tejto hre stretávame s modelom freemium. Hra je teda dostupná zadarmo no pre rýchlejší postup ponúka uvedené vylepšenia za reálne peniaze. V hre ste obmedzovaní množstvom paliva, ktoré sa vám každým pretekom míňa, preto si budete musieť buď počkať alebo priplatiť. Počkať sa však oplatí, nakoľko v hre nájdete veľké množstvo licencovaných automobilov, za všetky spomenieme značky ako Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mini, McLaren, Pagani, či Nissan.

Ak sa vám preteky CSR Racing pozdávajú a vo vašom vnútri vrie pretekárske srdce, kliknite na náš widget a stiahnite si bezplatne tento titul do vášho Android zariadenia. Pripravte si naň ale približne 150 MB miesta vo vašej pamäti, nakoľko hra ponúka prepracovanú grafiku. Príjemné hranie!

Verzia: 4.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

16.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+