MojAndroid

Každý z hráčov sa pri hraní rád vracia k titulom, ktoré ho bavia najviac. Medzi hráčmi je hneď niekoľko obľúbených žánrov, pričom tower defense hry patria rozhodne na vrch rebríčka. Hra Hills Of Glory patrí presne do tejto kategórie a hráča sa okrem grafiky snaží zaujať aj nezvyčajným ovládaním a gameplayom. Titulu sa budeme venovať v ďalšej časti nášho seriálu Obedná prestávka.

hills-of-glory-main

Hills of Glory je moderne spracovaná tower defense hra s veľkým potenciálom. Páči sa nám nielej jej spracovanie, ale aj ovládanie a novotu, ktorú do svojho herného žánru prináša. Vašou úlohou nie je nič iné, ako bránenie si svojho územia strieľaním po nepriateľoch, pričom máte niekoľko možností, ako ich zničiť. Buď ich postrieľate po jednom, raketami alebo náletom lietadiel.

Dej hry sa odohráva počas druhej svetovej vojny a prináša príbeh odvážnych vojakov pod vedením svojho ambiciózneho generála. Okrem príbehu si užijete najmä neustále sa opakujúce herné kolá, ktoré sú po úrovniach stále ťažšie. Vašou úlohou je však prežiť čo najdlhšie a zabiť čo najviac nepriateľov, je jedno akým spôsobom.

Krásna 3D grafika, multitouch ovládanie a ďalšie prednosti stavajú tento titul nad ostatné a ak ste fanúšikom tower defense hier, rozhodne by ste Hills of Glory mali vyskúšať. Hru si môžete stiahnuť pomocou nášho odkazu nižšie priamo z Google Play Store, kde ju autori umiestnili bezplatne. Prajeme príjemné hranie!

Verzia: 1.2.0.6670
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.0.6670
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma

12.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+