MojAndroid

Ako napovedá názov, v dnešnej obednej prestávke si predstavíme hru, v ktorej budete bojovať s nepriateľmi, akí sa v mobilných hrách ešte nikdy v histórii nevyskytli – so zombiami.

No Zombies Allowed

Napriek sarkazmu v predchádzajúcom odseku je hra No Zombies Allowed do istej miery predsa len originálna. Jedná sa totiž o budovateľskú hru, čo v spojení so zombiami predsa len nie je celkom bežné. Príbeh začína celkom triviálne – zombie ovládli takmer celý svet a vašou úlohou je tento nepriaznivý stav zvrátiť. Musíte vybudovať svoje mesto, v ktorom zhromaždíte preživších ľudí, dáte im prácu, naštartujete ekonomiku a budete svoje mesto ďalej rozširovať.

No Zombies Allowed je dvojrozmerná hra, odohrávajúca sa akoby na jednej ulici, ktorá vlastne tvorí vaše mesto. Na pravom okraji pri hlavnej bráne sa nachádza vaša postava s ostreľovačkou. K bráne prichádzajú ľudia, ktorí prežili katastrofu, ako aj tí, ktorí sa už zmenili na zombie. Prvých môžete prijať do mesta, druhých treba obdarovať pár gramami olova:-) V meste potom môžete stavať budovy, v ktorých budú ľudia bývať a pracovať. Peniaze, získané za výrobky môžete investovať do nových budov a rozširovať svoje mesto.

Hra sa vyznačuje príjemnou grafikou, zábavnými minihrami, avšak trochu otravnou a jednotvárnou hudbou. Nevýhodou je, že mnohé činnosti v hre trvajú dosť dlhý čas a skrátiť sa dajú len prostredníctvom nepopulárnych mikrotransakcií. Ak však máte radi budovateľské hry, za vyskúšanie hry nič nedáte, keďže je zdarma.

10.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+