MojAndroid

Prednedávnom sme vás informovali o špekuláciách, podľa ktorých pracuje spoločnosť Google na zjednotení všetkých služieb určených pre komunikáciu, ako Google Talk, Hangout, Voice a Messenger do jednej novej platformy. Dnes sa objavili prvé screenshoty webového rozhrania pripravovanej služby, ktorá dostala názov Google Babel. Obrázky pochádzajú priamo od zamestnancov spoločnosti Google, ktorí potvrdzujú, že prerobený chat je už na na ceste. Informoval o tom portál TechRadar.

Zjednotena komunikacna sluzba Babel

Predchádzajúce informácie uvádzali, že názov pripravovanej služby bude Babble, no ako môžete vidieť na obrázku vyššie, skutočný názvom by mal byť nakoniec Babel. Namiesto tradičného textového rozloženia, ktoré poznáme z Gmailu, je použitý odlišný návrh zahŕňajúci miniatúry fotografií používateľov, ktorí spolu komunikujú, nové smajlíky, odosielanie fotografií a priame napojenie na Hangout alebo Google+.

TechRadar však upozorňuje, že informácie pochádzajú od nového zdroja, ktorého totožnosť redaktori neboli schopní overiť. Hoci sa môže jednať o návrh šikovného dizajnéra, tieto screenshoty sa zdajú byť veľmi podobné s predchádzajúcimi únikmi. Predpokladá sa, že nová služba bude predstavená počas developerskej konferencie Google I/O v máji tohto roka.

Zdroj: techradar

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+